SPECIJALNA PONUDA - BLED

Bled - jezero sa malim ostrvom u sredini, na kome ponosno stoji crkvica iz XVI veka, okruženo Julijskim Alpima i bujnim zelenilom, predstavlja najprepoznatljiviju sliku Slovenije koja privlači mnogobrojne turiste. Razlog zbog koga se mnogi posetioci iz godine u godinu vraćaju na Bled leži u njegovoj raznovrsnoj ponudi. Bled predstavlja idealnu destinaciju tokom čitave godine, gde uz blagu klimu i predivnu okolinu gosti mogu tokom zime da skijaju na obližnjim padinama skijališta Krvavec, Kranjske Gore ili na Vogelu, a tokom leta temperatura vode u jezeru je oko 24° C, te je na uređenoj i organizovanoj plaži moguće i kupanje. Osim vožnje čamcem ili veslanja turisti najčešće uživaju u šetnji po lepo uređenim stazama ili u vožnji bicikla.  

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

GRAND HOTEL TOPLICE

SPECIJALNA PONUDA - BLED

LOKACIJA: hotel se nalazi na obali bledskog jezera. Najpoznatiji bledski hotel nudi izuzetan pogled na ostrvo, srednjevekovni zamak i Julijske Alpe.
SADRŽAJ: 87 soba i luksuznih apartmana, centralni hotelski restoran „Grand“, a la carte restoran „Julijana“, restoran „Panorama“ u stilu bistroa, aperitiv bar, vinoteka Vinarte,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL RIKLI BALANCE superior (ex GOLF)

SPECIJALNA PONUDA - BLED

LOKACIJA: nalazi se u parku na blagom uzvišenju iznad samog centra mesta, od kojeg je udaljen 150 m i ima divan pogled na jezero.
SADRŽAJ: 150 soba sa pogledom na jezero ili park. Posebno se izdvajaju suite sobe smeštene na uglovima sa prostranim terasama ,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL PARK BLED

SPECIJALNA PONUDA - BLED

LOKACIJA: nalazi se u samom centru Bleda, a od jezera ga deli ulica
SADRŽAJ: 217 soba, a la carte kafe restoran Park-dom je originalne Bledske krempite, popularnog dezerta po kome jenaširoko poznat, a pored njega gostima je uz glavni pansionski restoran na raspolaganju i picerija.

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

GARNI HOTEL SAVICA

SPECIJALNA PONUDA - BLED

LOKACIJA: Nalazi se u centru Bleda, preko puta Hotela Rikli Balance 4* superior (ex Golf), nisu povezani toplim hodnikom. Hotel Savica*** je nedavno renoviran i prvi je porodični hotel u Sloveniji.
SADRŽAJ: 90 soba i 14 suite soba sa kuhinjskom nišom, recepcija, restoran za doručak,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

GARNI HOTEL JADRAN

SPECIJALNA PONUDA - BLED

LOKACIJA: 650m od centra Bleda u blizini jezera. Centralno lociran za sve koji žele da uživaju u dugim šetnjama oko jezera.
SADRŽAJ: recepcija, lobi, restoran za doručak, besplatan internet, parking za goste do popune mesta. Gosti hotela ostvaruju popust na wellness centar Živa koji

  • Hotel


Sign In