BODRUM - Turska

Bodrum se nalazi na istoimenom poluostrvu, nasuprot grčkom ostrvu Kos, na mestu gde se susreću Egejsko i Sredozemno more. Gradom dominira tvrđava Halikarnas, jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture. Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj sa centrom umetničke kolonije a poznat je i po bogatom noćnom životu koji traje do jutarnjih sati. 

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

Hotel Bircan

BODRUM - Turska

LOKACIJA: hotel skromnog izgleda i kvaliteta, na dobroj lokaciji, u blizini marine. Nalazi se oko 1 km od najbliže gradske plaže i oko 2 km od poznate Gumbet plaže, do koje se dolazi gradskim prevozom tzv. dolmušima.
SADRŽAJ: Recepcija, bar, bazen, sef (dodatno se plaća).

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Nagi Beach

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, 4 km od centra Bodruma. Hotel ima dobru lokaciju, u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, barova, kafića, i na lepoj plaži. Hotel se nalazi na oko 50 m od plaže, na kojoj poseduje sopstveni deo.
SADRŽAJ: U sklopu hotela se nalaze

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Sami Beach

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, 4 km od centra Bodruma. Hotel ima dobru lokaciju, u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, barova, kafića, na lepoj plaži, i sastoji se iz glavne zgrade i anex zgrade koja se nalazi preko ulice. Hotelski kompleks nalazi se na oko 30

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Serpina

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu na 3 km od Bodruma. Hotel je renoviran 2020. god. Nalazi se na oko 200 m od Gumbet plaže.
SADRŽAJ: Restoran, bar, bazen, stoni tenis, pikado.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fen-om, TV-om,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Aparthotel Siesta Beach

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, na oko 4 km od centra Bodruma. Kompleks se sastoji iz nekoliko dvospratnica, povezanih stazama koje okružuje divna bašta. Hotelski kompleks nalazi se oko 30 m od sopstvene plaže, od koje ga deli ulica.
SADRŽAJ: Recepcija, dva restorana, bar pored

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u Bitezu, 6 km od grada Bodruma. Hotelski kompleks koji se sastoji iz više manjih objekata. Nalazi se oko 100 m od Bitez plaže.
SADRŽAJ: Bazen za decu i odrasle, dva restorana i bara, prodavnica, manje dečije igralište, sef na recepciji (dodatno

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Sun Point

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, oko 350 m od javne plaže.
SADRŽAJ: Restoran, bar, bazen i sef na recepciji koji se dodatno plaća.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, fenom za kosu, telefonom i mini barom

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, oko 3 km od centra Bodruma. Hotel je renoviran 2016. godine. U blizini hotela nalaze se brojni barovi i prodavnice. Nalazi se oko 200 m od Gumbet plaže.
SADRŽAJ: Hotel se sastoji iz dve zgrade, nekadašnjih hotela Sky Life i

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Blue Bay Beach

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Bitezu, oko 7 km od Bodruma, oko 50 m od Bitez plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bazen, sef (dodatno se plaća), bar.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, fenom, klima uređajem.
USLUGA: ND - noćenje

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, na oko 1 km od Gumbet plaže do koje postoji organizovan prevoz shuttle busom u određenim periodima dana po utvrđenom rasporedu.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar, bazen za decu i odrasle. Aktivnosti i usluge koje se ne plaćaju: fitness centar, sauna.

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, na oko 300 m od Gumbet bar ulice, oko 4 km od grada Bodruma. Hotelski kompleks, koji čine centralna i annex zgrada. Nalazi se oko 100 m od Gumbet plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bar, bazen za odrasle i decu, sopstveni

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Ambrosia

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Bitezu, oko 7 km od centra Bodruma. Hotelski kompleks se sastoji iz nekoliko blokova zgrada. Hotel se nalazi na plaži.
SADRŽAJ: Recepcija, nekoliko restorana i barova, bazen sa posebnim odeljkom za decu, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Bitez Garden Life

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Bitezu, oko 6 km od centra Bodruma. Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko blokova renoviran 2017. godine. Hotel se nalazi oko 200 m od plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, lobby, dva bara, tri bazena - od kojih je jedan sa odeljkom za

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Jasmin Beach

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Hotelski kompleks se nalazi u Gumbetu, oko 3 km od centra Bodruma. Hotel je otvoren 1995, a renoviran 2014. godine. Nalazi se oko 30 m od plaže, od koje ga deli ulica.
SADRŽAJ: Restoran, bar, bazen za odrasle i decu, bazen sa toboganom, sopstvena

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, oko 3 km od centra Bodruma, zauzima ukupnu površinu od 20.000 m2. Hotel se nalazi oko 350 m od plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, lobby bar, snack bar, bar kod bazena, bazen za odrasle i decu, sef na recepciji (dodatno se

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Shark

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu na 3 km od centra Bodruma. Hotel je otvoren 2011. godine. Hotel se nalazi oko 400 m od gradske plaže i oko 4 km od plaže u Bitezu.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, lobby bar, bar pored bazena, bazen za odrasle i

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Royal Asarlik Beach

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Hotelski kompleks sastoji se iz nekoliko objekata i nalazi se u mestu Gumbet, oko 4 km od Bodruma. Hotel se nalazi na plaži.
SADRŽAJ: Recepcija, nekoliko restorana i barova, bazen za decu i odrasle, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Salmakis Resort & Spa

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Nalazi se oko 1 km od centra Bodruma, u lepom okruženju. Sagrađen je 1996. godine, a renoviran 2013. Zauzima ukupnu površinu od 22.000 m2. Hotel se nalazi na plaži sa dosta zelenila
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, a la carte restoran, lobby bar, bar na plaži,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Sun Dance

BODRUM - Turska

LOKACIJA: Hotelski kompleks se sastoji od dve zgrade i nalazi se u mestu Turgutreis, jednoj od najlepših regija Bodruma, oko 20 km od samog centra Bodruma, zauzima površinu od 30.000 m2. Hotel se nalazi se na plaži.
SADRŽAJ: Recepcija, nekoliko restorana i barova, bazen za

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i Myndos bungalova. Nalazi se u oblasti Turgutreis, jednoj od najlepših regija Bodruma, oko 5 km od samog mesta Turgutreis i oko 20 km od Bodruma. Zauzima površinu od 40.000 m2. Hotel se nalazi na plaži.
SADRŽAJ:

  • Hotel


Sign In