ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 39. GODINA SA VAMA

SLOVENIJA - Nova Godina - FIRST MINUTE
SLOVENIJA - Nova Godina - FIRST MINUTE

Slovenija se nalazi u srcu Evrope, gde se Alpi susreću sa Mediteranom i Panonskom nizijom. Ovo je mala zemlja gde živi miran i gostoljubiv narod i gde se može videti veliki broj prirodnih lepota koje se u svojoj kategoriji nalaze na samom vrhu u svetu. Posetite Ljubljanu, Kranj i Klagenfurt a Novogodišnju noć provedite na čarobnom Bledu!

BUDIMPEŠTA - Nova Godina - FIRST MINUTE
BUDIMPEŠTA - Nova Godina - FIRST MINUTE

Budimpešta, glavni grad Mađarske sa dva miliona stanovnika,  sastoji se od brežuljkastog Budima i ravničarske Pešte. Budim sa tvrđavom, slikovitim ulicama i vinskim lokalima, odaje raspoloženje po kom je grad bio čuven i pre pojave modernog turizma, dok je Pešta središte privrednog i kulturnog života.

BEČ - Nova Godina - FIRST MINUTE
BEČ - Nova Godina - FIRST MINUTE

Beč je glavni grad Austrije i jedan od najlepših gradova u Evropi. Beč je centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, katedralom Sv.Stefana, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama i pivnicama ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

AMSTERDAM - Nova Godina - FIRST MINUTE
AMSTERDAM - Nova Godina - FIRST MINUTE

Amsterdam je glavni i najveći grad Holandije, grad muzeja, kanala, brodića i mostova, šarenih kućica karakteristične arhitekture, tolerancije i različitosti, istorije, zabave, grad biciklista, sira i piva. Sve to i još mnogo toga krije ova moderna, užurbana prestonica Kraljevine Holandije, koja se jednostavno mora videti i doživeti. 

BERLIN - Nova godina - FIRST MINUTE
BERLIN - Nova godina - FIRST MINUTE

Berlin glavni grad Nemačke sa oko 3,5 miliona stanovnika. Danas je jedan od najlepših i najjačih gradova Evrope. Tokom boravka u Berlinu neizostavno je videti: Aleksanderplatz - nekadašnji check point između Zapadnog i Istočnog Berlina, ostatke Berlinskog zida, Brandenburšku kapiju, berlinski ZOO, Katedralu...

PRAG - Nova Godina - FIRST MINUTE
PRAG - Nova Godina - FIRST MINUTE

Prag, glavni grad Češke Republike, nalazi se na reci Vltavi i ima oko 1,2 miliona stanovnika. Kao jedan od najstarijih i najlepših gradova u srednjoj Evropi, pošteđen od razaranja u Drugom svetskom ratu, danas predstavlja prvorazrednu turističku atrakciju. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. 

ISTANBUL - Nova Godina - FIRST MINUTE
ISTANBUL - Nova Godina - FIRST MINUTE

Možda ne najlepši grad na svetu, ali ima najneobičniji geografski položaj. Najveći grad Republike Turske nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Sa preko 3000 godina bogate istorije, Istanbul, nekada nazivan i Konstantinopolj, ima zaista mnogo toga da ponudi turistima. Predstavlja središte Islamske kulture, pravi je raj za kupovinu, a posebna zanimljivost za turiste su svakako i Turska kupatila. 

SOFIJA - Nova Godina - FIRST MINUTE
SOFIJA - Nova Godina - FIRST MINUTE

Sofija se smatra drugim najstarijim glavnim gradom u Evropi, glavni je i najveći grad Republike Bugarske. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.

KRAKOV - Nova Godina - FIRST MINUTE
KRAKOV - Nova Godina - FIRST MINUTE

Krakov, bivši glavni grad Poljske, zadržao je do danas najviše istorijskih spomenika i kulturnih dobara u svojoj zemlji. Danas je Krakov atraktivan grad, grad pozorišta, galerija, zabave, lepih radnji, grad za istraživanje, kupovinu i šetnju u prošlost.

TEMIŠVAR - Nova godina - FIRST MINUTE
TEMIŠVAR - Nova godina - FIRST MINUTE

Temišvar krase raskošne palate na relativno malom prostoru, koje se mogu videti još samo u carskom Beču, pa verovatno zbog toga ovaj grad nazivaju i mali Beč. Tri trga reprezentativno izgledaju kako preko dana, tako i noću.

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)