HUNGUEST HOTEL FORRAS

LOKACIJA: hotel se nalazi u prelepom zelenom ambijentu, na samo 15 min. šetnje uz obalu reke Tise i centra Segedina.
SADRŽAJ: 196 moderno opremljenih soba i apartmana. Renoviran restoran, prelepa bašta i prostran lobby bar sa kaminom u sredini. Od ostalih sadržaja hotel ima igraonicu za decu, kuglanu sa četiri staze, sobu za Xbox igre. U salonu Zsidro na raspolaganju su kozmetički i frizerski salon, solarijum i manikir i pedikir. Parking ispred hotela i garaža se doplaćuju, a parking iza i pored hotela je besplatan do popune kapaciteta.
Tihi wellness je u sastavu hotela, kao i kupališta Aquapolis, i predstavlja mirnu zonu za relaksaciju namenjenu korisnicima starijim od 16 godina. Gostima je na raspolaganju prelivni bazen dužine 25 metara, bazen sa masažerima i đakuzi. Potpunoj relaksaciji doprinose finska sauna, infracrvena sauna, parna sauna, slana soba, aroma kabina i sauna u brvnari, na otvorenom. Gosti mogu da uživaju wellness kupkama ili u različitim vrstama masaža kao što su klasične, relaks, masaže teglama ili ayurvedske masaže. U ponudi su i tretmani za parove.
SOBE: Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, internet konekciju, mini bar, sef i bademantil. Većina soba ima balkon. U luksuznim apartmanima nalazi se kamin ili đakuzi.
USLUGA: Pupansion-doručak i večera-švedski sto (samoposluživanje).

 



Sign In