HOTEL TROPICAL - HANIOTI

LOKACIJA: nalazi se na oko 350m od centra Haniotija i 400m od mora.
SADRŽAJ: restoran, bar, bazen ( Ležaljke i suncobrani besplatni oko bazena). Hotel ima zvanicno 4*, ali po našem mišljenju hotel odgovara standardima 3*.
SMEŠTAJ: Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (sofom za jednu osobu ili krevetima na sprat za smestaj dvoje dece), superior sobe (nalaze se na poslednjem spratu, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (sofom za jednu osobu ili krevetima na sprat za smestaj dvoje dece), delux sobe (dvokrevente sobe u prizemlju, renovirane 2018.), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, mini frižiderom i balkonom ili terasom.
WiFi: u zajedničkim prostorijama hotela- bez doplate, u sobi – uz doplatu na licu mesta.
USLUGA: PP - polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/ ili light All inclusive - sve uključeno, prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera uz jedno domaće piće u toku obroka).
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
www.hoteltropical.gr



Sign In