Hotel Galini - Pefki

LOKACIJA: Hotel Galini 3* nalazi se u centru mesta Pefki, na glavnom šetalištu. Hotel je u potpunosti renoviran i sa svim neophodnim sadržajima predstavlja odličan izbor za sve ljubitelje kvalitetanog odmora. Nalazi se 50m od plaže, od koje ga razdvaja šetalište. 
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, kafe bar i lift. Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su za goste hotela uz doplatu na licu mesta. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen. Wifi signal je dostupan u zajedničkim prostorijama hotela. 
SOBE: Sve sobe su dvokrevetne sa mogućnošću pomoćnog ležaja (žičani krevet rasklopivog tipa, predviđene za smeštaj deteta uzrasta do 11.99 god), opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, frižiderom, klima uređajem, balkonom ili terasom.
USLUGA: ND - Noćenje sa doručkom (meni)
VAŽNA NAPOMENA – Raspored po sobama se određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Hotelski smeštaj se radi isključivo na upit, sa odgovorom u roku od 48 do 72 sata od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju). Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 250m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa). Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta agencija putovanja ne snosi odgovornost i na to ne može uticati.
Važno: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.



Sign In