Aparthotel Parhenon Boutique Hotel Executive Wing - Olympic beach

LOKACIJA: Aparthotel je krilo poznatog hotela Parthenon Art, udaljen od centralne zgrade oko 50 m, u neposrednoj blizini parka u Olympic Beach. Objekat se nalazi oko 50 m od mora i plaže.
APARTMANI: Svi studiji su za 2 do 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (sofa na razvlačenje ili pomoćni ležaj žičane konstrukcije), opremljeni mini čajnom kuhinjom, TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), telefonom, mini barom (posebno se plaća), fenom, balkonom ili terasom. Mini čajna kuhinja namenjena je isključivo za pripremu lakih obroka i napitaka. Smeštaj se radi po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice. U sklopu objekta postoji wifi (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).
Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici. Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta agencija putovanja ne snosi odgovornost i na šta ne može uticati.
Važno: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i ne snosi odgovornost.



Sign In