VILA MARGARITA - Sivota

LOKACIJA: Vila starijeg datuma, nalazi se između centra letovališta (udaljena oko 300 metara) i plaže Galikos Molos (oko 300 metara).
SADRŽAJ: Vila se nalazi u velikom, lepom mediteranskom vrtu sa nekoliko prijatnih kutaka za sedenje, roštiljem, tušem, igralištem za decu, parkingom (sa ograničenim brojem mesta)...
APARTMANI: Apartmani se nalaze u prizemlju (petokrevetni) i na prvom spratu. Dvokrevetni apartmani sadrže opremljenu kuhinju, spavaću sobu sa dva ležaja ili manji francuski, kupatilo sa tuš kabinom i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Dvokrevetni + 1 ima dodatni ležaj u kuhinji. Trokrevetni apartmani sadrže opremljenu kuhinju u kojoj se nalazi standardni ležaj, spavaću sobu sa 2 standardna ležaja, kupatilo sa tuš kabinom i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Postoji i trokrevetni apartman koji ima zasebnu kuhinju i spavaću sobu sa francuskim i standardnim ležajem. Veličina apartmana je cca 20 kvm + terasa. Četvorokrevetni + 1 duplex apartman se sastoji od dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom (šporet sa rernom i velikim frižiderom sa zamrzivačem), u kojoj je sofa na otvaranje (za dete do 12 godina), kamin, klima uređaj i TV, dve spavaće sobe (manji francuski i dva standardna ležaja), kupatila sa tuš kabinom i lepe terase (sa garniturom za sedenje) koja se nastavlja u dvorište i vrt. Veličina apartmana je cca 43 kvm + terasa, odnosno dvorište. Petokreveni duplex apartman se sastoji od izdvojene opremljene kuhinje (mali šporet sa rernom i velikim frižiderom sa zamrzivačem) klima uređaj i TV, dve spavaće sobe (manji francuski i tri standardna ležaja), kupatila sa tuš kabinom i lepe terase (sa garniturom za sedenje) koja se nastavlja u dvorište i vrt. Veličina apartmana je cca 38 kvm + terasa, odnosno dvorište. Svi apartman su opremljeni klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i bežičnom internetom za ograničeni broj korisnika (uključen u cenu) i TV – om. Vila Margarita je B kategorije, ima peškire.



Sign In