HOTEL RAJSKA DOLINA

LOKACIJA: hotelski kompleks koji čine centralna zgrada i depadans, renoviran je 2020. godine. Nalazi se u centru turističkog kompleksa, u neposrednoj blizini ski staze i polaznih stanica šestoseda, gondole i ski lifta Poljice. Depadans je deo hotela koji je fizički udaljen od centralne zgrade, recepcije i restorana.
SADRŽAJ; Restoran, parking (obezbeđen za goste hotela u krugu od 200 m iznad kompleksa), wellnes - spa centar (jakuzzi, sauna, masaže), teretana, dečija igraonica, wi-fi internet, skijašnica za odlaganje i čuvanje ski opreme, kamin sala, frizerski salon, konferencijska sala. U hotelu možete rentirati skijašku opremu.
SOBE: Hotelski kompleks raspolaže sa moderno opremljenim apartmanima i različitim tipovima soba. Sve smeštajne jedinice su isključivo za nepušače. Ekonomik sobe, pogled dolina, nalaze se u centralnoj zgradi, strukture fancuski ležaj ili dva osnovna ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, sefom i mini barom, namenjene za smeštaj do 2 osobe. Sobe poseduju bežični intrernet (Wi-Fi). Ekonomik sobe, pogled brdo nalaze se u centralnoj zgradi i levom krilu hotela (depadansu), strukture fancuski ležaj ili dva osnovna ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, sefom i mini barom, namenjene za smeštaj do 2 osobe. Sobe poseduju bežični intrernet (Wi-Fi). Standard plus sobe, pogled brdo nalaze se u levom krilu hotela (depadansu), strukture francuski ležaj i fotelja na razvlačenje, opremljene TWC-om, TV-om, sefom i mini barom, namenjene zasmeštaj 2 do 3 osobe. Sobe poseduju bežični intrernet (Wi-Fi). Standard plus sobe, pogled dolina nalaze se u centralnoj zgradi ili levom krilu hotela (depadansu), strukture francuski ležaj i fotelja na razvlačenje, opremljene TWC-om, TV-om, sefom i mini barom, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe. Sobe poseduju bežični intrernet (Wi-Fi).
Standard plus sobe, pogled brdo nalaze se u centralnoj zgradi, strukture francuski ležaj i dvosed na razvlačenje, opremljene TWC-om, TV-om, sefom i mini barom, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe. Sobe poseduju bežični intrernet (Wi-Fi). Lux apartmani nalaze se u centralnoj zgradi. Apartmani se sastoje iz dnevne sobe sa foteljom na razvlačenje i dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, opremljen je TWC-om, TV-om, telefonom, sefom i mini barom. Apartman poseduju bežični intrernet (Wi-Fi).
Usluga: PP - polupansion - doručak i večera – švedski sto (samoposluživanje). U slučaju da u hotelu boravi manje od 15 osoba princip posluženja obroka je na bazi menija.
NAPOMENA: pogled dolina je pogled na ski stazu Poljice; pogled brdo je pogled na šumoviti predeo iznad hotelskog kompleksa.



Sign In