ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› Opširnije o programima ...

AGIA TRIADA - FIRST MINUTE - leto 2016

AGIA TRIADA - FIRST MINUTE - leto 2016

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalaze se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu.KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK
Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na samoj obali, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava, vinskih puteva severne Grčke, ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima (Mediterranean Cosmos, Ikea, Mega outlet), učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.
GALERIJA FOTOGRAFIJA
SMEŠTAJI KOJI VAM NUDIMO ...
HOTEL SANTA BEACH (Bivši GALAXIAS BEACH) HOTEL SANTA BEACH (Bivši GALAXIAS BEACH)

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada,udaljen 19 km od Soluna.
SADRŽAJ:  Poseduje sopstvenu plažu (besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana), snack bar na plaži, otvoreni bazen sa barom, restoran sa mediteranskom kuhinjom i grčkim specijalitetima,salu za konferencije,biznis centar sa internet konekcijom i sekretarskim uslugama i masaznu fotelju.Postoji mogucnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu.Obezbeđen je besplatan parking.
Doručak se služi od 07:30 - 09:30h, večera od 19:30 - 21h.
SOBE: Svaka soba ima SAT TV, kupatilo,fen za kosu, klima uređaj, mini frižider, telefon i balkon sa bočnim pogledom na more i Solun, kao i besplatan wireless internet u svakoj sobi i javnim delovima hotela. Superior sobe su veće kvadrature i nalaze se na petom spratu koji je dograđen 2015. god.

USLUGA: polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

www.santahotel.gr

Detaljnije ...


Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)