PEFKOHORI-GRČKA-leto 2020-apartmani

Grčka

Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Nalazi se na oko 104 km od Soluna. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i prelepa peščana plaža sa kristalno čistim morem prepuna sadržaja čak i za najzahtevnije turiste. U starom delu mesta prostiru se uske ulice koje krase rascvetala limunova stabla, a novi deo je smešten uz dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more. Važi za urbano i zabavno mesto sa puno kafića, barova i klubova pa će ljubiteljima noćnog života zasigurno ispuniti sva očekivanja. Za leto 2020. godine u Pefkohoriju odabrali smo za Vas odličan smeštaj u studijima i apartmanima. 

Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za Vaš odmor: luksuzno opremljene hotele, brojne taverne, picerije, kafiće, diskoteke, butike... Pefkohori je poznat i po izuzetno atraktivnom noćnom životu za mlade.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA MARIJA - PEFKOHORI

PEFKOHORI-GRČKA-leto 2020-apartmani

LOKACIJA: U najlepšem delu Pefkohorija, udaljena 50 m od plaže i od glavne ulice, u mirnom ambijentu, okružena cvećem i palmama. Vila ima mogućnost sopstvenog parkinga.
APARTMANI: dvokrevetni i trokrevetni studiji u visokom prizemlju i na prvom spratu, sa opremljenom, izdvojenom kuhinjom (rešo sa dve

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA PARTENIS - PEFKOHORI

PEFKOHORI-GRČKA-leto 2020-apartmani

LOKACIJA: Na samom ulazu u Pefkohori, u neposrednoj blizini centra, pored Masutis velikog supermarketa, udaljena 150 m od najlepšeg dela plaže. Vila nema sopstveni parking. SADRŽAJ: Dvorište sa puno zelenila, cveća, dva tuša i veliki zidani roštilj, koji su gostima na raspolaganju. APARTMANI: Trokrevetni sa foteljom na

  • Vila


Sign In