HOTEL KOVIOU HOLIDAY VILLAGE - NIKITI

LOKACIJA: nalazi se izmedju Nikitija (5 kilometara) i Neos Marmarasa (oko 15 kilometara), na oko 250-300 metara od jedne od najlepših plaža Sitonije (preko puta hotela Makednos). Do plaže se dolazi kroz tunel (ispod magistrale), pa stazom pored hotela Makednos.
SADRŽAJ: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, dečje igralište, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran).
SOBE: TWC, mali frižider, SAT TV, A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe namenjene za 2-3 osobe imaju 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj. Standardne sobe namenjene za 2-4 osobe imaju 2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofu. Family apartmani se nalaze u prizemlju, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski ležaj") i dnevnog boravka (2 standardna ležaja). Mezonete se nalaze u C bloku kompleksa, na donjem nivou imaju "francuski ležaj", a na galeriji imaju 2 standardna ležaja (zbog stepenica koje vode na galeriju nisu preporučljive za porodice sa malom decom). Apartmani-aneks se nalaze u zgradi koja je udaljena oko 100 metara od kompleksa (recepcije, bazena...), namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski ležaj") i dnevnog boravka (sofa ili kreveti na sprat) u okviru kojeg se nalazi i mala kuhinja.
USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

www.koviouholidayvillage.com



Sign In