LAGOMANDRA Hotel & Spa - NEOS MARMARAS

LOKACIJA: smešten je na oko 6 kilometara pre Neos Marmarasa, sa plažom, koja je udaljena oko 200 metara, povezan je mostićem preko glavnog puta.
SADRŽAJ: sastavljen je od stepenasto raspoređenih zasebnih zgrada i u svom sastavu ima recepciju, sefove, wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), lep restoran sa pogledom na more ili bazen, mini market, TV salu, parking, veliki i dečji bazen, dečje igralište, bar, tavernu, stoni tenis, kombi prevoz do Neos Marmarasa nekoliko puta u toku dana (uz doplatu na licu mesta)... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit.
SOBE: sve sobe su opremljene modernim nameštajem, veoma luksuzne za svoju kategoriju, klimatizovane, sa velikom terasom, TWC sa fenom, telefonom, sefom, radiom, malim frižiderom, krevecom (na upit, bez doplate), SAT TV-om. Superior sobe su sa pogledom na baštu ili na more, veličine su cca 25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja i sofa). Deluxe sobe su renovirane i imaju novi nameštaj, veličine su cca 25-30 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja i sofa). Junior suite su veličine cca 32-35 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ležaja i sofa). Mezonete se nalaze na drugom spratu i sve imaju pogled na more. Veličine su cca 45 kvm, namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz donjeg nivoa (2 standardna ležaja i pomoćni ležaj) i galerije (2 standardna ležaja). Mezonete imaju 2 klima uređaja, 2 televizora i 2 kupatila. Gosti hotela Lagomandra mogu koristiti sadržaje celog kompleksa koji se sastoji i od dela uz plažu, ispod glavnog puta (hotela Lagomandra Beach).
USUGA: polupansion - doručak i večera ili All inclusive (sve uključeno) – švedski sto (samoposluživanje). 
www.lagomandra.gr

 

 



Sign In