HOTEL CORAL BLUE - GERAKINI

LOKACIJA: nalazi se u mestu Gerakini, na oko 5 km od Psakudije, na plaži.
SADRŽAJ: hotelski kompleks koji se sastoji iz glavne zgrade i bungalova. U sklopu hotelskog kompleksa nalazi se restoran, bar, bazen (ležaljke i suncobrani besplatno oko bazena), dečije igralište, internet kutak (uz doplatu), nema sopstveni parking. Smeštaj se vrši po principu “ run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice.
SOBE: dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem koje se nalaze u glavnoj zgradi ili u bangalovima. Dvokrevetne sa 2 kreveta na sprat (u kojima se mogu smestiti dvoje odraslih sa dvoje dece), nalaze se u bungalovima. Sve sobe su opremljene TWC-om, TV-om, mini frižiderom, klima uređajem, balkonom, terasom ili prostorom u funciji terase.
WiFi: besplatan u zajedničkim prostorijama hotela.
USLUGA: PP - polupansion / doručak švedski sto – samoposluživanje, večera - meni/.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
www.coralblue.gr



Sign In