HOTEL MAKEDNOS - NIKITI

LOKACIJA: nalazi se na oko 6 km od mesta Nikiti i oko 100 m od plaže Akti Koviou.
SADRŽAJ:sastoji se iz glavne zgrade u kojoj se nalaze restoran i recepcija i još dve zgrade u kojima se nalaze smestajni kapaciteti, bar, bazen sa odeljkom za decu (ležaljke i suncobrani besplatni oko bazena), igralište za decu, sopstveni parking (besplatan za goste hotela).
SOBE: Sve sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem ili dvokrevetne sa 2 kreveta na sprat (u kojima se mogu smestiti dvoje odraslih sa dvoje dece), opremljene TWC-om, klima uređajem, TV-om, manjim frižiderom, balkonom ili terasom. Sobe u prizemlju imaju prostor u funkciji terase.
WiFi: besplatan wifi u zajedničkim prostorijama hotela.
USLUGA: ND - noćenje sa doručkom /doručak švedski sto - samoposluživanje/ ili PP - polupansion /doručak švedski sto – samoposluživanje, večera - meni/.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
www.hotelmakednos.gr



Sign In