WELLNESS HOTEL SANTA Old building***** (Ex Santa beach)

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.
SADRŽAJ: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu: 10 Eur po osobi, dnevno (u cenu je nije uključena konzumacija pića)), snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (besplatno), luksuzni a la carte restoran "Andromeda" sa grčkom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na more, lobby bar, masažna fotelja (uz doplatu), biznis centar, besplatan wirelless internet u celom hotelu, servis za pranje rublja (uz doplatu), parking. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu. 
SOBE: Svaka soba ima LCD-SAT TV, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, mini frižider, telefon, sef i wi-fi (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela).Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Superior sobe su u neo-klasičnom stilu,nalaze se na petom spratu,imaju balkon sa bočnim pogledom na more i mrežu za komarce na prozorima. Eco superior sobe su malo veće kvadrature u odnosu na superior sobe, sadrže dva klasična ili francuski ležaj i jedan pomoćni ležaj koji može biti na razvlačenje (pogodan za smeštaj jedne odrasle osobe ili dvoje dece do 12 godina). Nalaze se u novom delu hotela koji je dograđen 2016. godine.
Važna napomena:Smeštaj u Eco superior sobama može biti u sobama sa malim balkonom (pogled bašta) ili bez balkona (bočni pogled more), u zavisnosti od raspoloživosti, na šta Organizator putovanja ne može uticati.
USLUGA: All inclusive - sve uključeno - prema hotelskom konceptu

www.santahotel.gr



Sign In