BANJA KOVILJAČA - DAN PRIMIRJA

Banja Koviljača jedna od najlepših banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji, u zagrljaju šumovite planine Gučevo i reke Drine, jedna je od najdužih i vodom najbogatijih reka Balkana. O nastanku Banje Koviljače postoji više legendi, ali se sa sigurnošću može tvrditi da su njene mineralne vode, narodu koji je živeo u tim krajevima, bile poznate od davnina. 

Veliki zeleni park - prostire se na površini od 40 hektara - šume graba, cera, bukve, koje je okružuju, čiste i osvežavaju vazduh. U sredini parka je rondo, sa fontanom od koje se široke staze zvezdasto šire na osam strana. Stara zdanja vila, hotela i Kursalona, koje je prekrilo vreme prohujalih vekova, čija lepota zrači otmenošću, uokviruju park. Nad prostranim šetalistem nadvijaju se ogromne krošnje stoletnih stabala. Čak 80 vrsta drveća i žbunja i 51 vrsta raznog cveća krase ovaj park - dragulj Banje Koviljače.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL ROYAL SPA****

BANJA KOVILJAČA - DAN PRIMIRJA

LOKACIJA: Okružen netaknutom prirodom, hotel Royal Spa smešten je u centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Prostrani park sa bujnim zelenilom nalazi se pored samog hotela.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, a la carte restoran, kafe, Royal wellness koji obuhvata sledeće sadržaje: bazen sa mineralnom vodom 29°C,

  • Hotel


Sign In