AUSTRIJA - BAD KLEINKIRCHHEIM

BAD KLAJNKIRHAJM je vrlo poznat i dobro uređen zimski centar u okrugu Karintije (Koruške), orijentisan na porodični odmor. Više od 100 kilometara staza raznih težina su na padinama planine Klajnkirhajm i susednog Svetog Osfalda. Sve su povezane sistemom žičara. Svako može u njemu naći neku stazu za sebe, početnici kao i profesionalci. Posle skijanja može se svratiti na kupanje do otvorenih bazena sa termalnom vodom, u rimske terme ili na masažu. Večeri su predviđene za noćne klubove, barove, diskoteke i restorane kojih ima u izobilju. Najbliži mestu je Klagenfurt, udaljen 54 kilometara.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL FAMILIENFERIENDORF KIRCHLEITN GROSWILD ***

AUSTRIJA - BAD KLEINKIRCHHEIM

LOKACIJA: Ovaj apartmanski kompleks se nalazi na udaljenosti 5km od Bad Klajnkirhajma u regiji St. Osvald. Ski lift je udaljen 200m.
SADRŽAJ: recepcija, a la carte restoran, buffet restoran, bar, cafe, interent kutak i wi fi internet besplatno za goste hotela, terasa, besplatan parking.

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL SPORTALM ***

AUSTRIJA - BAD KLEINKIRCHHEIM

LOKACIJA:nalazi se u centru mesta u neposrednoj blizini termalnog i spa centra St. Kathrein, 100m od ski lifta.
SADRŽAJ: recepcija, besplatan sef za goste hotela, lobi sa kaminom, dnevni boravak, soba za čitanje, TV salon, besplatan wi fi internet, terasa, besplatan parking.Wellness/fitness: aroma parno kupatilo,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL KOLMHOF ****

AUSTRIJA - BAD KLEINKIRCHHEIM

LOKACIJA: Ovaj porodični hotel je smešten u samom centru Bad Klajnkirhajma preko puta St. Kathrein termalnog i spa centra, na udaljenosti od 150m od ski lifta i na nadmorskoj visini od 1050m.
SADRŽAJ: recepcija, salon sa kaminom, restoran, a la carte resoran, bar, terasa, prostorija

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL TRATTLERHOF ****

AUSTRIJA - BAD KLEINKIRCHHEIM

LOKACIJA: hotel Trattlerhof je smešten na živopisnoj lokaciji na obodu šume, nedaleko od centra Bad Klajnkirhajma. Udaljen je svega 150 metara od ski liftova koji vode do skijališta Bad Klajnkirhajm i Sankt Osvald. Pored hotela prolaze brojne planinarske staze.
SADRŽAJ: recepcija, restoran, lobi, room

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL ORTNERS ESCHENHOF

AUSTRIJA - BAD KLEINKIRCHHEIM

LOKACIJA: smešten je 300m od centra mesta, 100m od ski lifta i na tri minuta hoda od termalnog centra St. Kathrein.
SADRŽAJ: recepcija, prostor za odlaganje prtljaga, lobi, soba sa čitanje, zimska bašta, salon, internet kutak i wi fi besplatno za goste hotela, prostorije

  • Hotel


Sign In