STAVROS- Grčka

Živopisni gradić Stavros se nalazi u blizini Soluna, u zalivu Strimonikos. Kristalno čisto more, predivne peščane plaže nagrađene „Plavom zastavicom“ koju dodeljuje Evropska unija, duž obale velika šuma, prelepi park platana koji i u najvrelijim danima pruža prijatnu hladovinu, očuvana priroda i obilje zelenila, kao i povoljna vasnpansionska potrošnja neodoljivo mame i stvaraju utisak da ćete doživeti još jedno leto iz snova i to baš ovoga leta – u Stavrosu. Rezervišite među prvima letovanje u Stavrosu i iskoristite first minut ponudu. Za ljubitelje mirnijeg porodičnog odmora, letovalište nudi brojne sadržaje od lepih šetališta, brojnih taverni, kafića i restorana do brojnih parkića, luna park-a, i drugih zanimljivosti za najmlađe. 

Između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos u regiji Sv. Đorđe nalaze se i Nea Vrasna i Vrasna Paralia. Široka peščana plaža, bogata zelenilom, dužine oko 7 km prepoznatljiva je po čistom i toplom moru, nagrađenom evropskom Plavom zastavom. Specijalitete grčke kuhinje možete probati u poznatim tavernama i restoranima koji se nalaze uz šetalište.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA ZOI

STAVROS- Grčka

LOKACIJA: nalazi se u novom delu Stavrosa na samo 200m od centra Stavrosa, a 100 m od divne peščane plaže poznatije kao gradska plaža.
SADRŽAJ: Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom uvek se mogu parkirati u neposrednoj blizini objekta iako objekat ne poseduje sopstveni parking. Uređen

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA SUZI

STAVROS- Grčka

LOKACIJA:nalazi se na samo 50 metara od šetačke zone, poznate po velikom broju kafića, taverni i poslastičarnica gde možete probati najukusnije grčke kolače, kao i po velikom broju prodavnica odeće, kože i krzna. Objekat Suzy udaljen je od mora oko 180 metara.
SADRŽAJ: ne poseduju parking,

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA PARASKEVI

STAVROS- Grčka

LOKACIJA:smešteni su na 40 m udaljenosti od gradske peščane plaže koja spaja Stavros i Asprovaltu. Od centra letovališta Stavros apartmani Paraskevi su udaljeni oko 300 m.
SADRŽAJ:prelepi vrt sa urednim travnjakom i zelenilom, što ga čini pogodnim za smeštaj porodica sa decom. Sa terasa

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA ASIMONIS

STAVROS- Grčka

LOKACIJA:Vila je udaljena oko 30 m od mora i gradske plaže, u novom, mirnom delu Stavrosa, nedaleko od novoizgrađene crkve. Od centra Stavrosa, gde se nalaze šetalište, sportski tereni kao i luna park, objekat Asimonis je udaljen približno 200 metra.
SADRŽAJ: uređeno dvorište sa puno

  • Vila
Detaljnije
Vila

LOKACIJA: smešteni su na samoj granici Nea Vrasne i Asprovalte, na svega 30 m od mora. Bilo da želite miran odmor u Nea Vrasni ili nešto življi provod u razigranoj Asprovalti, pozicija ovih apartmana je idealna zbog blizine centra oba turistička mesta. Apartmani Asprovalta Beach

  • Vila


Sign In