HANIOTI-GRČKA-leto 2019-apartmani

Hanioti se nalazi na istočnoj obali poluostrva, poznatom po obilnoj vegetaciji, peščanim plažama i prelepim plavim morem. Sa plaže se pruža predivan pogled na poluostrvo Sitonija i planinu Atos na Svetoj gori. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući povoljnom geografskom položaju i  kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora. U Haniotiju se nalazi veliki broj restorana i taverni, a na samoj plaži nalaze se beach barovi sa odličnom uslugom. 

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA MORFEUS - HANIOTI

HANIOTI-GRČKA-leto 2019-apartmani

LOKACIJA: nalazi se u novom delu letovališta, oko 200m od gradskog trga i 380m od plaže. U neposrednoj blizini se nalazi veliki supermarket Masutis, sportski tereni kao i igralište za decu. SADRŽAJ: Recepcija sa lobijem i barom, travnati vrt sa cvećem i fontanom. Nema sopstveni parking,

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA SOTIRIS

HANIOTI-GRČKA-leto 2019-apartmani

LOKACIJA: u centru letovališta, izdvojena od buke i gužve, oko 100 metara od gradskog trga i oko 360 metara od plaže. U neposrednoj blizini se nalaze brojni hoteli, a veliki supermarket Arvanitidis i autobuska stanica za obližnja mesta i Solun je na oko 200 metara.

  • Vila


Sign In