LEFKADA - Grčka

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. Nalazi se između Krfa i Kefalonije. Od kopna je odvojena uzanim moreuzom širokim oko 2 km i jedino je Grčko ostrvo do kojeg se može doći pokretnim mostom. Pored fantastičnih pejzaža može se pohvaliti i prelepim glavnim gradom Lefkasom koji se nalazi na krajnjem severoistoku ostrva. Lefkada obiluje prelepim pejzažima, zalivima, kristalno čistim morem sa izrazito plavom bojom i rajskim plažama sa belim peskom, tradicionalnim grčkim selima, mnogobrojnim crkvama, bogatom ponudom taverni, hotela, restorana i barova...

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

Vila LA MINUTE - Nidri

LEFKADA - Grčka

LOKACIJA: Nalazi se u mirnom, zelenom okruženju, na oko sto metara od strogog centra, oko stopedeset metara od mora i na oko trista metara od gradske plaže.
SADRŽAJ: Vila La Minute je smeštena u prelepom mediteranskom vrtu sa tremom za sedenje. Ima mogućnost sopstvenog

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA KATINA - Nidri

LEFKADA - Grčka

LOKACIJA: Vila Katina se nalazi na sopstvenoj plaži, na ulasku u Nidri (početak kružnog puta, udaljena od centra oko 950 metara), potpuno izdvojena od gradske vreve i saobraćajne gužve, okružena zelenilom i mediteranskim cvećem.
APARTMANI: U okviru vile se nalaze dvokrevetni i dvokrevetni +

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA ALEXANDROS - Nidri

LEFKADA - Grčka

LOKACIJA: Vila Alexandros se nalazi na samoj obali, u pešačkoj zoni uz more, na svega stotinak metara od centra i uz more, na oko 600 metra od najbliže, gradske, plaže.
SADRŽAJ: Bazen.
APARTMANI: Svi studiji i apartmani imaju pogled na more i bazen. Dvokrevetni

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA METROPOL - Nidri

LEFKADA - Grčka

LOKACIJA: Vila Metropol, starijeg datuma, nalazi se u mirnom okruženju, na oko 100 metara od strogog centra letovališta, oko 150 metara od mora i luke i na oko 550 metara od gradske plaže.
SADRŽAJ: Poseduje prostoriju za goste za boravak prvog i poslednjeg dana.

  • Vila


Sign In