ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 39. GODINA SA VAMA

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE - POPUSTI OD 10-25%
PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE - POPUSTI OD 10-25%

Povodom letnje turističke sezone 2017 godine, u skladu sa tradicionalnom Letnjom akcijom, koja podrazumeva promociju putničkog zdravstvenog osiguranja, počevši od  01.06.2017. počinju da se primenjuju popusti na  pakete putničkog zdravstvenog osiguranja i drugih vrsta osiguranja. 


GRČKA-AGIA TRIADA-HOTEL SANTA BEACH 2017
GRČKA-AGIA TRIADA-HOTEL SANTA BEACH 2017

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalaze se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu.GRČKA-PEREA-HOTEL GOLDEN STAR I AIGLI 2017
GRČKA-PEREA-HOTEL GOLDEN STAR I AIGLI 2017

Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more.

PARGA - GRČKA - oktobar 2017
PARGA - GRČKA - oktobar 2017

Slikovit gradić na Jonskom moru, u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljeno oko 100 km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Nalazi se u malom zalivu na padini, okružen šumom i maslinjacima. Romantične uličice sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. 

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)