ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE - POPUSTI OD 10-20%
PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE - POPUSTI OD 10-20%

Povodom letnje  turističke sezone 2018 godine, u skladu sa tradicionalnim letnjim akcijama, koja podrazumeva promociju putničkog zdravstvenog osiguranja, počevši od  01.06.2018. počinju da se primenjuju popusti na  pakete putničkog zdravstvenog osiguranja i drugih vrsta osiguranja. 


LAST MINUTE - PEFKOHORI
LAST MINUTE - PEFKOHORI


ULTRA LAST MINUTE 

SEPTEMBAR U PEFKOHORIJU 

PEFKOHORI - GRČKA - leto 2018
PEFKOHORI - GRČKA - leto 2018

Nalazi se na Halkidikiju, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, udaljen od Soluna 107 km. Pefkohori je poznato grčko letovalište i prepoznatljivo je po dugoj peščanoj plaži i borovoj šumi. Mesto je dobilo ime po grčkoj reči "pefko" što u prevodu znači borovina. Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografskog položaja.


AGIA TRIADA - GRČKA - HOTEL SANTA BEACH - 2018
AGIA TRIADA - GRČKA - HOTEL SANTA BEACH - 2018

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na obali, ponudu upotpunjuju restorani sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverne i kafići koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more.

PEREA - GRČKA - HOTELI GOLDEN STAR i AIGLI - 2018
PEREA - GRČKA - HOTELI GOLDEN STAR i AIGLI - 2018

5% POPUSTA U HOTELU GOLDEN STAR City resort****

Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Blizina aerodroma, Aqua parka i Soluna učiniće Vaš odmor drugačijim i nezaboravnim.

HALKIDIKI - KASANDRA - leto 2018
HALKIDIKI - KASANDRA - leto 2018


HOTELSKI SMEŠTAJ 

KASANDRA

HALKIDIKI - SITONIJA I ATOS - leto 2018
HALKIDIKI - SITONIJA I ATOS - leto 2018


HOTELSKI SMEŠTAJ 

SITONIJA I ATOS 

HALKIDIKI - SITONIJA - apartmani leto 2018
HALKIDIKI - SITONIJA - apartmani leto 2018SITONIJA - apartmanski smeštaj

HANIOTI, POLIHRONO, KALITHEA - GRČKA - leto 2018
HANIOTI, POLIHRONO, KALITHEA - GRČKA - leto 2018

Hanioti, mesto prelepe vegetacije, ime je dobilo po prvim doseljenicima iz grada Hanje sa Krita. Plaža u Haniotiju je duga, kombinacija finog peska i šljunka, oivičena zelenilom. Polihrono je prepoznatljivo po dugoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u more, tako da je veoma popularno kod porodica sa decom. Kalitea je gradić koji se nalazi iznad plaže i nudi spektakularan pogled na zaliv Toroneos i susednu Sitoniju a može se pohvaliti sa najlepšom gradskom plažom u okruženju. 


PARALIJA i OLYMPIC BEACH - GRČKA - leto 2018
PARALIJA i OLYMPIC BEACH - GRČKA - leto 2018

Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Ovde ćete doživeti pravi odmor, ali i rekreaciju i avanturu. Paralija je živ gradić sa velikim mogućnostima za zabavu svih generacija i odlikuju ga široke peščane plaže sa čistim i plitkim morem. Olympic beach je od Paralije udaljen oko 2 km. To je manje i mirnije mesto sa velikom peščanom plažom i šetalištem uz more.

EVIA - PEFKI i EDIPSOS - GRČKA - leto 2018
EVIA - PEFKI i EDIPSOS - GRČKA - leto 2018

Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Pefki je malo ribarsko mesto. Krasi ga prostrana peščano šljunkovita plaža, kristalno čisto more kao i prelepo šetalište. Edipsos se nalazi na severozapadu ostrva. Poznat je po svojim prirodnim termalnim izvorima koji imaju lekovito dejstvo. Ima oko 80 termalnih izvora i jedna je od najstarijih banja u Grčkoj.

TASOS - GRČKA - leto 2018
TASOS - GRČKA -  leto 2018

Tasos je najsevernije Grčko ostrvo i ujedno najsevernije ostrvo Egejskog mora, udaljeno od Beograda oko 820 km i oko 160 km od Soluna. Do ostrva se iz luke Keramoti trajektom stiže za nepunih 45 minuta. Tasos ili kako ga još zovu "Zeleno ostrvo" očaraće Vas već prilikom prvog susreta svojom gotovo netaknutom prirodom,bujnom vegetacijom i nepreglednim borovim šumama. Tasos je ostrvo neopisive prirodne lepote, prelepih plaža, azurnog mora, maslinjaka, gustih šuma...

KRF - GRČKA- leto 2018
KRF - GRČKA-  leto 2018

Ostrvo Krf je najsevernije ostrvo u Jonskom moru i drugo po veličini ostrvo jonskog arhipelaga. Krf je brdovito ostrvo sa razuđenom obalom sa brojnim zalivima i poluostrvima, koje krase čarobne plaže i kristalno čisto more. Na zapadu i severu ostrva prostiru se lepe peskovite plaže, dok su na istoku ostrva plaže šljunkovite, sa tirkizno plavim morem, okružene borovim šumama.

PARGA - GRČKA - leto 2018
PARGA - GRČKA - leto 2018

Slikovit gradić na Jonskom moru, u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljeno oko 100 km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Nalazi se u malom zalivu na padini, okružen šumom i maslinjacima. Romantične uličice sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. Preko puta Parge su jonska ostrva Paxos i Antipaxos do kojih se organizuju izleti turističkim brodićima.

LEFKADA - GRČKA - leto 2018
LEFKADA - GRČKA - leto 2018

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. Nalazi se između Krfa i Kefalonije. Od kopna je odvojena uzanim moreuzom širokim oko 2 km i jedino je Grčko ostrvo do kojeg se može doći pokretnim mostom. Glavni grad je Lefkas koji se nalazi na krajnjem severoistoku ostrva. Lefkada obiluje prelepim pejzažima, zalivima sa kristalno čistim i izrazito plavom bojom mora i rajskim plažama sa belim peskom.

CRNA GORA - leto 2018
CRNA GORA - leto 2018

Crna Gora je smeštena na samom jugu Jadranskog mora, a krase je brojna prirodna bogatstva, duge peščane plaže, tirkizno plavo more..Ima bogato kulturno i istorijsko nasleđe koje datira iz rimskog, gotskog i baroknog perioda. Crna Gora pruža gostoprimstvo u poznatim turističkim centrima: Budva, Herceg Novi, Petrovac, Bečići...

EGIPAT - 2018
EGIPAT - 2018

Egipat predstavlja jednu od najstarijih civilizacija na svetu, nalazi se na krajnjem severoistočnom delu Afrike i na Sinajskom poluostrvu u Aziji, što znači da se prostire na dva kontinenta. Izlazi na dva mora Sredozemno i Crveno more. Danas je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Egipat se prostire duž reke Nil, gde brojni spomenici beleže smene civilizacija: hram u Karnaku, Dolina Kraljeva, hram kraljice Hatšepsut, Ramzesova grobnica...

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)