ODMARALIŠTE DUNAV

LOKACIJA: u centru Zlatibora, 300 m od jezera, u neposrednoj blizini autobuske stanice.
SADRŽAJ: recepcija, restoran, igraonica za decu, terasa za sunčanje, bar, parking (besplatno), wifi internet (besplatno), Relax centar (hidromasaža, sauna i teretana), iznajmljivanje bicikala i automobila.
SOBE: sve sobe sadrže TWC, IPTV kablovsku televiziju, wifi internet, telefon i fen. Economy sobe su veličine cca 12 kvm i predviđene su za smeštaj maksimum 2 osobe i u svom sastavu imaju dva odvojena ležaja. Standardne dvokrevetne sobe su veličine cca 12 kvm i u svom sastavu imaju dva standardna ležćaja koja se spajaju u "francuski ležaj" te su predviđene za smeštaj dve odrasle osobe i jednog malog deteta (ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja), i imaju pogled ka šumi. Standardne dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem su kvadrature cca 16 kvm, predviđene su za smeštaj maksimum 3 osobe i u svom sastavu sadrže dva klasičan ili jedan "francuski" ležaj i sofu na razvlačenje. Standardne trokrevetne sobe su veličine cca 16 kvm i u svom sastavu imaju tri klasična ležaja (od kojih se dva mogu spojiti u "francuski ležaj). Predviđene su za smeštaj tri odrasle osobe ili porodice sa dvoje dece. Mali apartman je veličine cca 30 kvm i astoji se iz dnevne sobe sa sofom na izvlačenje i spavaće sobe u kojj se nalazi dva standarna kreveta koji se mogu spojiti u "francuski" ležaj. Predviđen je za smeštaj dve odrasle osobe i maksimum dvoje dece. Veliki apartman je veličine cca 50 kvm i sastoji se iz dnevne sobe sa sofom i spavaća seobe sa "francuskim" ležajem i pomoćnim ležajem. Predviđen je za smeštaj maksimum tri odrasle osobe i dvoje dece.
USLUGA: polupansion - doručak i večera ili pun pansion - doručak, ručak i večera - švedski sto (samoposluživanje). Ukoliko u hotelu boravi manje od 20 gostiju, postoji mogućnost klasičnog načina usluživanja obroka. 



Sign In