HOTEL ALEXANDER THE GREAT - KRIOPIGI

LOKACIJA: povrh prelepog zaliva, usred borove šume, na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, do koje se spuštate stepenicama ili liftom (samo za goste hotela). Hotel se nalazi oko dva kilometra od mesta Kriopigi.
SADRŽAJ: lobi, recepcija, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), glavni restoran, "a la carte" restoran, taverna na otvorenom, kafe, sala za konferencije, mini market, suvenirnica, bar na terasi koja gleda na more, vrt, bazen sa delom za decu, bar kraj bazena, animacija i zabava, tereni za tenis (uz doplatu na licu mesta), odbojka na plaži, stoni tenis (uz doplatu na licu mesta), bilijar (uz doplatu na licu mesta), parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran).
SOBE: kupatilo sa fenom za kosu, balkon/terasu, A/C, telefon, SAT TV, mini bar, krevetac (na upit, bez doplate), pristup internetu (uz doplatu na licu mesta) i sef (uz doplatu na licu mesta). Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i gledaju na baštu, veličine su 20 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (manji "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Standardne sobe koje imaju bočni ili direktni pogled na more, renovirane su 2018. godine, veličine su cca 22kvm i namenjene su za 2-3 osobe (manji "francuski" ležaj i pomoćni ležaj).
USLUGA: polupansion: doručak i večera – švedski sto (samoposluživanje) ili pun pansion: doručak i večera – švedski sto (samoposluživanje) i lagani ručak (meni-špagete, musaka i slično) koji se služi u taverni.
www.alexanderthegreatbeachhotel.com

 

 



Sign In