VILA MORFEUS - HANIOTI

LOKACIJA: nalazi se u novom delu letovališta, oko 200m od gradskog trga i 380m od plaže. U neposrednoj blizini se nalazi veliki supermarket Masutis, sportski tereni kao i igralište za decu.

SADRŽAJ: Recepcija sa lobijem i barom, travnati vrt sa cvećem i fontanom. Nema sopstveni parking, ali je veliki besplatni parking u neposrednoj blizini.

STUDIA: Dvokrevetni, dvokrevetni + 2 i trokrevetni prostrani studiji u kojima se nalazi opremljena kuhinja, dva spojena ležaja i sofa na razvlačenje sa anatomskom prostirkom (za odraslu osobu i dete ili dvoje dece do 12 god.), kupatila (sa peškirima) i velike terase sa garniturom za sedenje. Svi studiji su sa klima uređajem (uračunat u cenu u periodu od 24.07.-18.08., u ostalim terminima doplata 6 Eur po danu, na licu mesta - opcija), sefom (besplatno), LED Tv-om - 28 inči (RTS), bežičnim internetom (uz doplatu, na licu mesta 2 eur dnevno - opcija). Veličina studija je 25 m2 + terasa. Godine 2017. urađeno je delimično renoviranje studija i kupatila (ugrađene staklene kabine za tuširanje i zamenjena vrata), novi televizori, kreveti (sa ortopedskim madracima), kompletno posuđe, posteljina, jastuci i ćebad, garnitura za sedenje na terasi. Ugrađena je i dodatna pumpa za pritisak vode, kako tokom sezone ne bi dolazilo do nestašice vode u popodnevnim i večernjim satima.

 



Sign In