HOTEL GRAND OTEL - HANIOTI

LOKACIJA: u centru Haniotija, na samoj plaži, pored gradskog parka.
SADRŽAJ: sastoji se od dve zgrade (glavna, do plaže sa polovinom soba sa pogledom na more i novija sa standardnim sobama), između kojih je parking sa ograničenim brojem mesta (doplaćuje se oko 15 eur dnevno na licu mesta; nije moguće unapred izvršiti rezervaciju parking mesta). Grand Otel je renoviran 2007. godine i ima recepciju sa lobijem, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), sopstvenu plažu, mali bazen, restoran, bar, bar na plaži, Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona.
SOBE: sve sadrže TWC sa fenom, telefonom, SAT TV, terasom, krevetcem (na upit, uz doplatu), malim frižiderom i A/C (uračunat u cenu u julu i avgustu). Standardne sobe su veličine cca 20-24 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Junior suite se nalaza u zgradi prekoputa recepcije, veličine su cca 40 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (svaka sa "francuskim ležajem" ili 2 singla).
USLUGA: po izboru, polupansion - doručak i večera ili All inclusive - sve uključeno, uz doplatu (najava i uplata u agenciji) – “švedski sto” (samoposluživanje). 
www.grandotel.gr

 

 



Sign In