HOTEL ČATEŽ

LOKACIJA: Nalazi se u okviru termalnog kompleksa Terme Čatež, udaljen od zimske i letnje Termalne rivijere 100 m.
SADRŽAJ: 50 standard, 109 superior i 16 suite soba, hotelski restoran, aperitiv bar, Spa & wellness centar, zdravstveni centar, unutrašnji bazen sa whirpool-om, kao i spoljašnji bazen sa podvodnom masažom, internet kutak i parking.
SOBE: U standard sobama (18-22 m2) je francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Nalaze se u prizemlju, nemaju klimu i balkon, imaju kupatilo (tuš), SAT TV, i telefon. Superior sobe (24 m2) imaju centralnu klimu, kupatilo (tuš), fen za kosu, bade mantil, SAT TV, telefon, sef, mini bar, balkon ili terasu, internet preko telefonske linije. U sobama su i fotelje koje se mogu koristiti kao dodatni ležaj. Suite soba (36 m2) je veća dvokrevetna soba sa francuskim ili dva klasična ležaja, u predprostoru se može dodati pomoćni krevet za dva deteta.
USLUGA: Polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

ZIMSKA TERMALNA RIVIJERA
Zimska Termalna rivijera se prostire ispod tri kupole na 2.300 m2 i predstavlja najveći pokriveni bazenski kompleks u Sloveniji. U njenom sastavu je veliki bazen nepravilnog oblika površine 1.100 m2, dečiji bazen, gusarski brod, bazen sa talasima, divlja reka i whirpool-i. Za ljubitelje tobogana tu su tobogan skakonica i kamikaza.
SAUNA PARK nalazi se u sastavu zimske Termalne rivijere, zauzima površinu od 1.500 m2 sa 8 različitih sauna, dva hladna bazena i nudističkom terasom. Posetioci mogu da se opuste u kristalnoj, parnoj, ektremnoj, slanoj, infracrvenoj, finskoj, aroma sauni, aquaviva sauni i indijanskoj sauni na otvorenom.
LETNJA TERMALNA RIVIJERA
Letnja Termalna rivijera proteže se na 10.000 m2 i obuhvata razne vodene atrakcije i bazene različitih oblika sa termalnom vodom temperature od 26 do 36°C. Gostima je na raspolaganju olimpijski bazen, bazen sa talasima, bazen sa whirpool-om, spora reka dužine 450 m, kao i tobogani. Najmlađe goste najviše privlači gusarsko ostrvo koje se prostire na 1.000 m2 i dečiji vodeni park na 900 m2. Za adrenalinski doživljaj zaduženi su tobogan boomerang, kao i gusarski stub sa slobodnim padom brzine 5 m u sekundi.Sign In