HOTEL AMMON ZEUS - KALITHEA

LOKACIJA: nalazi se “ispod“ Kalitee, na samoj obali, a opet dovoljno blizu centru velikog letovališta. Plaža hotela Ammon Zeus je jedna od najlepših i najčistijih na Halkidikiju, zbog čega je i dobila priznanje Plava zastava.
SADRŽAJ: recepcija sa lobijem, bazen sa barom, snek bar, restoran, sauna (uz doplatu na licu mesta), hamam (uz doplatu na licu mesta), jakuzzi (uz doplatu na licu mesta), teretana (besplatno), sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit.
SOBE: sve sobe sadrže TWC sa fenom, terasu, frižider, krevetac za bebu (na upit, bez doplate), telefon, A/C i SAT TV. Deluxe sobe su renovirane 2016./2017., namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa), a polovina ih je sa pogledom na more. Premium deluxe sobe su veličine cca 20 kvm, renovirane su 2015. i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Premium deluxe suite-1 spavaća soba (renovirane 2016./2017.) se nalaze na poslednjem spratu, veličine su cca 45 kvm i namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se od dnevnog boravka (sofe) i spavaće sobe (2 standardna ležaja) koje nisu odvojene vratima. Premium deluxe suite-2 spavaće sobe se sastoje iz 2 spavaće sobe i dnevnog boravka.
USLUGA: polupansion – doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

 



Sign In