VILA HELIOS GARDEN-LIMENAS

LOKACIJA: Vila Helios Garden se nalazi u Limenasu, na domak centra letovališta (oko 350 metara) i na oko devetsto metara od gradske plaže.
SADRŽAJ: Vila ima lep, veliki bazen (bez dela za decu) sa ležaljkama i suncobranima (uračunati u cenu), malu recepciju sa lobijem, malo igralište za decu, zidani roštilj koji je na raspolaganju svim gostima i dva parkinga.
APARTMANI: studiji i apartmani na prvom spratu, sa pogledom na bazen ili mirnu (slepu) ulicu. Dvokrevetni sudije sadrže kuhinjski deo, francuski ležaj, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je od oko 18 m2 + terasa. Četvorokrevetni apartman sa dva kupatila i dva frižidera se sastoji od ulazne spavaće sobe u kojoj se nalazi TV i klima uređaj, sobe iz koje se izlazi na terasu i u kojoj je i kuhinjski deo i terase sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je oko 32 m2 + terasa. Svi studiji i apartmani su opremljeni francuskim ležajevima, plazma TV – om i klima uređajem (uz doplatu na licu mesta). Vila Helios Garden je B kategorije. Preporučujemo porodicama sa jednim ili dvoje dece koje vole miran i opuštajući odmor.



Sign In