HOTEL LESSE - HANIOTI

LOKACIJA: hotelski kompleks koji čine 4 objekta se nalazi u mestu Hanioti, na oko 800m od centra. Prostire se na površini oko 10.000 m 2 okružen borovom šumom i prelepim vrtom. Od plaže je udaljen oko 200m.
SADRŽAJ: U sklopu hotela nalaze se 3 bazena, bar, sauna, đakuzi, restoran i dečje igralište. Ležaljke i suncobrani: besplatni oko bazena.
Parking: Sopstveni parking besplatan za goste hotela.
SOBE: Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, mini barom i balkonom ili terasom.
WiFi: u zajedničkim prostorijama hotela - bez doplate. Internet kutak – uz doplatu, na licu mesta.
USLUGA: ND - noćenje sa doručkom - / doručak švedski sto – samoposluživanje / ili PP - polupansion /doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
www.lesse.gr



Sign In