HOTEL GRAND VICTORIA - HANIOTI

LOKACIJA: hotelski kompleks se nalazi na oko 400 m od centra Haniotija, od mora i plaže oko 500m.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, TV soba, igraonica, ležaljke i suncobrani na bazenu, bašta, otvoreni bazen, odbojkaško igralište, bilijar, stoni tenis, bar, snek bar, sef na recepciji (uz doplatu), parking
SOBE: Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (sofa ili kreveti na sprat) ili Eco sobe – nerenovirane sobe koje se nalaze u aneks zgradi i uglavnom u prizemlju, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, telefonom, balkonom ili terasom. Standard sobe su uglavnom na poslednjem spratu. 
WiFi: u zajedničkim prostorijama hotela – uz doplatu, na licu mesta. Ležaljke i suncobrani: besplatni oko bazena.
Parking: nema sopstveni parking.
USLUGA: PP - polupansion - / doručak i večera švedski sto - samoposluživanje / ili All inclusive / sve uključeno – prema hotelskim pravilima/.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
www.grandotel.gr/grandvictoria/



Sign In