HOTEL SLAVIJA - Budva

LOKACIJA: Hotel se nalazi na 250 m od Slovenske plaže preko puta teniskih terena htl Aleksandar i 15-ak minuta od Starog grada.
SADRŽAJ: Hotel poseduje SPA i fitnes centar, otvoreni bazen, besplatan bežični internet, besplatan sef, krovni snack Bar - multifunkcionalni prostor za razne događaje, besplatan parking (uz obaveznu rezervaciju). Fitnes centar i spa centar gosti hotela se mogu opustiti i u SPA-centru (hamam, sauna, javuzzi, VIP masaža u privatnoj sobi, masaža...) koji je namenjen isključivo odraslima ili vežbali u fitnes centru. Gastronomija - otvoreni bife ili a la carte restoran? Ovaj hotel u nudi najbolje iz oba sveta. Gosti mogu uživati uz čašu vina ili grickalice na krovu, a kada zađe sunce, tematske večeri će zabavljati gosti nakon dana na plaži ili u obilaska starog grada. NAPOMENA: Plažni mobilijar se dodatno plaća.
SOBE: Hotel je kompletno renoviran 2015. godine, rapolaže sa 125 ležaja. Sobe dvokrevetne, trokrevetne, i četvorokrevetne (porodične). Svaka soba ima klimu, balkon, kupatilo sa kadom ili tušem, garderober. Sobe u hotelu opremljene su sledećim sadržajima: satelitskim kanalima, flat-screen TV, klima-uređaj, sef, aparat za kafu/čaj, mini-bar, kupatilo.Dvokrevetne sobe smeštene su od prvog do sedmog sprata hotela. Površine su od 29 do 39 m2 s mogućnošću balkona veličine do 12 m2. Dvokrevetna soba sa pogledom na more površine su od 30m2-32m2. Sadrže kauč na razvlačenje, potpuno opremljeno kupatilo sa tušem, aparatom za kafu i čajnikom. Junior suite nalaze se od prvog do šestog sprata, nude smeštaj za do četiri osobe. Površine su između 47 m2 i 53 m2, sa tušem i kadom, aparatom za kafu, uređajima za pravljenje čaja. Superior porodične soba se nalaze na prvom i drugom spratu, u neposrednoj blizini svih hotelskih sadržaja. Površine su 69 m2 i imaju kapaciteta do pet osoba, sa tušem i mogućnošću kade, aparatom za kafu i terasom do 14 m2.
USLUGA: ND - noćenje sa doručkom - švedski sto (sampopsluživanje)



Sign In