OLGA DEDIJER

Lokacija: nalazi se u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.
Sadržaji: raspolaže sa 230 ležaja u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa kupatilom, restoranom sa 300 sedišta, aperitiv i snek barom i prostorom za animaciju. Objekat oseduje sopstveni parking ograničenog kapaciteta-rezervacija neophodna.
Opis smeštaja: Dvokrevetna soba: dva singl kreveta i kupatilo. Minimum za smeštaj: dve osobe. Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe + jedno dete do 4 godine.Trokrevetna soba: francuski ležaj ili dva singl kreveta i jedan normalan ležaj i kupatilo. Minimum za smeštaj: tri osobe. Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe + dvoje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe i dete do 4 godine. Četvorokrevetna soba: kombinovano francuski i singl ležajevi i kupatilo. Minimum za smeštaj: četiri osobe. Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe + troje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe + 2 dece do 12 godina ili četiri odrasle osobe. Sobe su od 18-35m2 u zavisnosti od broja lezajeva.
Usluga: PP - polupansion, doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)



Sign In