HOTEL TONANTI *****

LOKACIJA: nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka.
SADRŽAJ: dva restorana - panisonski i a la carte, bazen, dva đakuzija i razne vodene atrakcije, fitnes i teretana, dve igraonice, tri konferencijske sale. U sklopu jedinstvenog Spa&Wellness centra nalaze se tri saune, slana soba, hladna soba, parno kupatilo, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu (od kojih je jedna dupla, za parove). Centar je spojen sa zonom za opuštanje, koja je sva u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija (diskretni mirisi eteričnih ulja). Akva zonu, pored bara, čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.  Hotel Tonanti jedini je hotel u Srbiji sa hiperbaričnom komorom. Ova prostorija koja leči najrazličitije bolesti namenjena je i bolesnima i zdravima a terapija se vrši udisanjem čistog kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog (hiperbaričnog).
SOBE: 146 smeštajnih jedinica koje su opremljene prema najsavremenijim standardima tako da pružaju maksimalni osećaj komfora i udobnosti. Spoljni zidovi soba su u staklu dajući pogled na panoramu vrnjačkog parka. Veličina soba je od 20 m2 do 50m2. Hotel Tonanti je nepušački hotel (sa izuzetkom soba sa balkonom, gde je dozvoljeno pušiti isključivo na balkonu).
USLUGA: ND - noćenje sa doručkom - švedski sto (samoposluživanje) ili PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)



Sign In