HOTEL SANTA BEACH

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.


SADRŽAJ: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu: 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok)), snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (uz doplatu - 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok)), luksuzni a la carte restoran "Andromeda" sa grčkom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na more, lobby bar, masažna fotelja (uz doplatu), biznis centar, besplatan wirelless internet u celom hotelu, servis za pranje rublja (uz doplatu), parking. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu. Doručak se služi od 7:30 -11:00h, večera od 19:00-22:00h.


SOBE: 78 standardnih soba sa balkonom i bočnim pogledom na more. Svaka soba ima LCD SAT TV, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, A/C, mini frižider, direktnu telefonsku liniju, sef, kao i besplatan wireless internet (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela). Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Superior sobe su malo veće kvadrature i imaju balkon. Eco superior sobe - bočni pogled more nemaju balkon, površine su oko 22 m2 sa dva klasična i jednim pomoćnim ležajem na razvlačenje (pogodnim za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 god. ili tri odrasle osobe i jednog deteta do 12 god.) i mrežom za komarce na prozorima. Eco superior sobe - pogled bašta imaju mali balkon, površine su oko 20m2 sa dva klasična i jednim pomoćnim ležajem (maximalan broj osoba je dve odrasle i jedno dete ili tri odrasle osobe). Eco superior sobe se nalaze u novom delu hotela koji je dograđen 2016. god. Organizator putovanja ne određuje spratnost, pogled, veličinu, i broj sobe. Važna napomena: smeštaj u eco superior sobama može biti u sobama sa malim balkonom (pogled bašta) ili bez balkona (bočni pogled more), u zavisnosti od raspoloživosti, na šta Organizator putovanja ne može uticati.


USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

www.santahotel.grSign In